Over 25 NOrth

hackers buiten de deur houden

In juni 2018 is 25 North gestart met het helpen van bedrijven om hackers buiten de deur te houden. Onze missie: organisaties helpen informatie veilig te gebruiken!

We leveren onze diensten vooral aan middel grote tot grote organisaties die de noodzaak van een informatiebeveiligingsprogramma inzien. Onze klanten zijn actief in de gebieden software ontwikkeling, cloud service provider, finance of energie.

We voeren de regie over de security van onze klanten, helpen onze klanten met het maken van hun security of kwaliteit programma’s, beheersen de audit programma’s van onze klanten voor ISO9001, ISO27001, NEN7510 of SOC2. De rode draad, samen werken aan compliance.

Ondanks dat we klein zijn beschikken we over een groot netwerk van security-, kwaliteit- en privacy-professionals waarmee we uw uitdagingen aan gaan.

Onze Kernwaarden!

Integriteit

Wij beloven een eerlijk en onafhankelijk advies. Daarom doen we niet aan vaste partner contracten. Als we een partner aanbevelen is dat alleen vanwege eerdere ervaring die we hebben opgedaan. Hier zit geen enkel financieel voordeel voor ons.

No Bullshit

Wij geloven dat een langdurige klant relatie alleen kan bestaan als je eerlijk tegen elkaar bent, vandaar onze no bullshit policy. Als we een idee niet goed vinden dan zeggen we dit en komen met een beter voorstel.

Vrij en onafhankelijk

Wij zijn vrij en onafhankelijk van locatie en technology partners. Hierdoor kunnen we tegen redelijke kosten de best passende diensten aanbieden.

Technology is cool

Wij houden van technology en zetten deze graag in, ook de cloud. Door de economy of scale krijg je hierbij enorm veel security. Publieke cloud betekent niet dat iedereen erbij kan!

Samenwerken

Wij communiceren snel, frequent en transparant om onze opdrachtgevers te helpen security binnen hun business in te voeren. Security is een topic waar we samen aan werken.

“Een incident op z’n tijd is goed voor het beleid”

We helpen u graag om uw organisatie weerbaar te maken tegen de dreiging van hackers, script-kiddies en onwetende medewerkers. Door security, kwaliteit en privacy maatregelen in te voeren op basis van uw risico’s ontstaat een maatregelenpakket wat goed uit te leggen is en begrijpelijk is.