Menu Sluiten

Over 25 north

Made in Baarn.

De security partner Made in Baarn.

25 North is de cybersecurity partner voor een veilige IT omgeving, ofwel uw informatie veilig gebruiken. Security wordt vaak als reden gebruikt waarom dingen niet kunnen. Ik wil organisaties helpen met het integreren van informatiebeveiliging in de bedrijfsvoering. Hierdoor is security een business enabler. In 2018 heb ik dit idee vertaald in mijn eigen bedrijf.

Om mijn bedrijf een identiteit te geven moest er natuurlijk een passende naam komen. Mijn naam verwerken in de bedrijfsnaam leek me niet passend. Het bedrijf is meer dan alleen de eigenaar. Tijdens een fietstocht schoot de naam north 25 me te binnen. Het bekt lekker en heeft ook wel iets stoers. En het is een mooie verwijzing naar mijn adres, Noorderstraat 25.

1 juli 2018 zijn we echt gestart en met een aantal mooie opdrachten bouw ik het merk uit van freelance opdrachten tot het leveren van diensten om de opdrachtgever te ontzorgen. Hierbij blijft de missie, informatie veilig gebruiken.

I love my Security Officer

“Informatie veilig gebruiken door organisaties te helpen security en kwaliteit in uw bedrijf te integreren.“

Missie van 25 North

Onze kernwaarden

Vrij en onafhankelijk

Wij zijn vrij en onafhankelijk van locatie en technology partners. Hierdoor kunnen we tegen redelijke kosten de best passende diensten aanbieden.

No Bullshit

Wij geloven dat een langdurige klant relatie alleen kan bestaan als je eerlijk tegen elkaar bent, vandaar onze no bullshit policy. Als we een idee niet goed vinden dan zeggen we dit en komen met een beter voorstel.

Integriteit

Wij beloven een eerlijk en onafhankelijk advies. Daarom doen we niet aan vaste partner contracten. Als we een partner aanbevelen is dat alleen vanwege eerdere ervaring die we hebben opgedaan. Hier zit geen enkel financieel voordeel voor ons.

Technology is cool

Wij houden van technology en zetten deze graag in, ook de cloud. Door de economy of scale krijg je hierbij enorm veel security. Publieke cloud betekent niet dat iedereen erbij kan!

Samenwerken

Wij communiceren snel, frequent en transparant om onze opdrachtgevers te helpen security binnen hun business in te voeren.

Contactgegevens

25 North
Noorderstraat 25
3742 BB Baarn
+31 35 799 4929
info@25north.nl

KVK-Nummer : 71736387
BTW-ID : NL001903544B26
Bank : NL24 KNAB 0257 4632 75

Bezoekadres

't Clubhuys Baarn
Laanstraat 124
3743 BJ, BAARN

Werklocatie 't Clubhuys