Menu Sluiten

25North cybersecurity is een nieuw “merk” wanneer het gaat om security, privacy en business continuity. Als freelancer sta ik voor direct klantcontact en begrip van de bedrijfsvoering van de klant. Door deze “customer intimacy” ben ik met 25North in staat advies op maat te geven.

25North heeft geen overeenkomsten met fabrikanten of leveranciers. Er zijn geen afspraken over beloningen of provisie. Alleen zo kan ik u onafhankelijk adviseren.
Natuurlijk heb ik kennis van en ervaring met bepaalde producten. Ook deel ik graag mijn positieve ervaringen die ik heb met leveranciers. Alles voor een integrale aanpak binnen redelijke kosten.

De naam, 25North?

Waarom 25 North? Allereerst is 25North een verwijzing naar mijn adres. Gestart in de “garage” van Noorderstraat 25.
Daarnaast vind ik het een stoere naam die lekker bekt.

Over mij

Jeroen Aijtink

Als freelance security consultant werk ik voornamelijk bij klanten op locatie. Indien mogelijk voer ik mijn werkzaamheden uit vanuit kantoor aan huis. Hier is ruimte genoeg voor een kop koffie of een kleine vergadering. Bij mooi weer in de tuin, anders op een rustig plekje in het huis. Weer eens wat anders.

Mijn contactgegevens:
25 North
Noorderstraat 25
3742 BB Baarn
+31 35 799 4929
info@25north.nl

KVK-Nummer : 71736387
BTW-ID : NL001903544B26
Bank : NL24 KNAB 0257 4632 75

Telefonisch geen gehoor? Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk, daarom kan het zijn dat ik de telefoon niet kan beantwoorden. Laat in zo’n geval een voicemail bericht achter. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Contactformulier

U kunt ook contact opnemen via mijn contactformulier.

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Lidmaatschap

logo aangesloten ZZP Nederland

25 North is aangesloten bij ZZP-Nederland.