Wij zijn 25 North en vinden het belangrijk dat je het volgende van ons weet:

  • Wij verzamelen persoonsgegevens om onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers te kunnen leveren en contact te kunnen leggen met potentiĆ«le nieuwe opdrachtgevers;
  • We zijn open en eerlijk over de gegevens die we verzamelen en waarom we dit doen;
  • We delen gegevens alleen met derde partijen wanneer dit strikt noodzakelijk is;
  • We zorgen dat jouw gegevens voldoende beveiligd zijn om niet door ongeautoriseerde ingezien te worden;
  • We respecteren dat jouw gegevens van jou zijn. Je kunt ons laten weten als je niet langer wilt dat we deze verwerken.

Welke gegevens verzamelt 25 North van jou?

  • Als je klant wordt verzamelen we je naam, adres, postcode en plaats van je organisatie, je zakelijke e-mailadres en telefoonnummer.
  • Als je op 25north.nl, 25north.org, 25n.nl of 25noord.nl bezoekt maken we gebruik van cookies. Verder slaan we informatie op als naam, adres, postcode, plaats, e-mailadres en telefoonnummer wanneer je deze op de website invult.
  • Op onze locaties maken we gebruik van CCTV voor de beveiliging van onze eigendommen. De beelden worden opgeslagen.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb je een aantal rechten ten aanzien van je persoonsgegevens. Hieronder geven we aan welke rechten je volgens de AVG hebt.

  • Recht op informatie
  • Recht op inzage
  • Recht op correctie
  • Recht op beperking
  • Recht om bezwaar te maken
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens
  • Recht om vergeten te worden

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens geven informatie over je identiteit. Dat kan op een directe manier, bijvoorbeeld je naam. Maar dat kan ook op een indirecte manier zoals bijvoorbeeld je postcode.

Welke rechten heb jij met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens?

Indien je rechten wilt uitoefenen kan je een online verzoek indienen bij de privacy officer via ons webformulier of een brief sturen naar:
25 North
T.a.v. Privacy officer
Noorderstraat 25
3742 BB Baarn

Wanneer van mening bent dat je verzoek niet goed in behandeling is genomen of als je een klacht hebt neem dan contact met ons op. Dan proberen we het samen met jou zo snel mogelijk op te lossen. Je hebt daarnaast ook altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).